Kom med innspill til nominasjonskomiteene!

Publisert av: Trøndelag SV Publisert: 25. mars 2020
Oppdatert: 09. juni 2021
Lesetid: ca. 1 min
Vi står midt opp i en stor dugnad i vårt samfunn. I det arbeidet er kampen for velferdsstaten og for et mer miljøvennlig samfunn viktigere enn noen gang. Vi ser i denne krisa at markedsstyring av velferdsgoder overhodet ikke fungerer, og at vi må jobbe for at overgangen til et mer miljøvennlig samfunn blir svaret når vi ser andre enden av den.

I kampen mot pengemakta trenger SV dyktige folk på Stortinget. Vi ber derfor deg som medlem om å komme med innspill til nominasjonskomiteene i Trøndelag. 

Det vil være to nominasjonskomiteer, fordi det også ved stortingsvalget i 2021 vil være to valgkretser: Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag. Det vil i november bli avholdt to parallelle nominasjonsmøter, som velger to stortingslister. En for valgkrets nord og en for valgkrets sør.

De to komiteene vil kjøre nominasjonsprosessen parallelt. Første frist for innspill om hvem som skal stå på de to stortingslistene er 30. april. Alle medlemmer kan komme med innspill.

Dersom innspillet ditt er på vegne av et lokallag etter vedtak i lokallagsstyret, skriver du det i mailen du sender inn. Det er også fint om du spør den du foreslår på forhånd om personen ønsker å være et forslag. Skriv gjerne i mailen om personen(e) er spurt om å stå på lista. 

Innspill kan sendes til: 

Anja E. Ristad (leder av nominasjonskomiteen for Nord- Trøndelag valgkrets)

anja.ristad@stjordal.kommune.no 954 01 267

Astrid T. Kjelsnes (leder av nominasjonskomiteen for Sør-Trøndelag valgkrets)

astrid@kjelsnes.com, 920 140 54

Send også kopi til trondelag@sv.no

Nominasjonskomiteene vil samles til møte i starten av mai.