Vel gjennomført representantskapsmøte

Publisert av: idahusby Publisert: 16. november 2021
Oppdatert: 17. november 2021
Lesetid: ca. 1 min

13.-14. november avholdt vi møte i representantskapet i Trøndelag SV. Gode innledninger og diskusjoner om blant annet kvinnepolitisk utvalg, fagligpolitisk utvalg, mobilisering av nye medlemmer, fagtilbud i VGS og samarbeid i regionsteam.

Andreas Sjalg Unneland ga oss en status på den politiske situasjonen, Tallmesteren Gabriel Steinsbekk ga oss innblikk i valgets statistikk, og Christian Torset inspirerte og overbeviste oss om at distriktspolitisk utvalg – ja det skal vi ha!

Følgende uttalelser ble vedtatt:

Uttalelse: Trøndelag SV støtter reindriftssameneLast ned
Uttalelse: Pasient og skoleskyssen holder ikke målLast ned
Representanter fra hele Trøndelag SV var samlet i i Stjørdal, på representantskapsmøte.